Uudesta Volvo XC80:sta

Oletko hankkimassa uutta autoa tai päivittämässä uudempaan, parempaan ja nopeampaan malliin? Jos vastaus on myönteinen, sinun ei tarvitse etsiä kauempaa. Esitämme Volvo XC90:n, uuden luksus-katumaasturin Ruotsista. Hienostunutta tehoa, skandinaavista tyylikkyyttä. Se on ylellinen seitsenpaikkainen, joka tarjoaa täydellisen hallinnan ja rajattoman mukavuuden. Voit tehdä siitä omasi ja valita viimeistelytason ja voimansiirron sekä monista muista ominaisuuksista, jotka takaavat korkealuokkaisen tyytyväisyyden ja helppouden.

Uuden Volvo XC90:n sisällä voit rentoutua, miettiä ja muodostaa yhteyden maailmaan, jolloin sinusta tulee osa suurempaa katumaasturin perhettä, jonka tarkoituksena on tehdä olosi mukavaksi ja tuntea itsesi kuninkaalliseksi. Sen sisusta on rakennettu parhaista, luonnollisista materiaaleista, joissa yhdistyvät innovatiivinen teknologia ruotsalaiseen ammattitaitoon. Sen voimakas, hiljainen, mutta tehokas moottori tarjoavat täysin tasaisen ja vaivattoman suorituskyvyn. Tämä minimalistisen ylellisyyden ilmaisu on ylellisyyden ilmentymä.

Volvo XC90:n kohokohtia

Ennen kaikkea voit nauttia enemmän vähemmällä kulutuksella. XC90 yhdistää voiman ja ympäristönsuojelun sekä herkkätunteisuuden matalilla hiilidioksidipäästöillä. T8-rinnakkaismoottorin viimeistelytaso tarjoaa jopa sähköisen voimansiirron nollapäästöillä. XC90:ssa on myös seitsemän istuinta, joka sallii kaikkien istua mukavasti. Toisen ja kolmannen rivin istuimet voidaan taittaa täysin tasaisiksi runsaan lastikapasiteetin ja suuren jalkatilan saavuttamiseksi. Ja koska takapenkit voidaan taittaa, se mahdollistaa 85.7 kuutiojalan säilytystilan, joten se soveltuu erinomaisesti retkille, pitkälle matkalle tai hytin muuttamiseksi minkä tahansa kuorman mukaan. Se on tilava ja monikäyttöinen sekä se on muotoiltu matkustajien majoitukseen, mikä tahansa olosuhde ja ehto onkaan.Uusi Volvo XC90 on kolmen vuoden kehityksen ja sijoituksen tulos, joka ylitti jopa yhdentoista miljardin dollarin ja on yksi ensimmäisistä Volvo-malleista viime vuosina, jonka on suunnitellut, kehitellyt ja valmistanut yksinomaan ja täysin ruotsalainen yritys. Se on ensimmäinen auto, joka sai alkunsa uudesta Volvon SPA-pohjalevystä, joka tarjoaa valtavia mahdollisuuksia joustavuuteen, kehitykseen ja talouteen. Se yhdistää vaikuttavan ulkokuoren ja ainutlaatuisen sisustuksen, joka erottuu muista sen innoittaman muotoilun, hämmästyttävän viimeistelyn ja harvinaisen rakentamisen laadun ansiosta. Se voi majoittaa helposti peräti seitsemän matkustajaa. Se korostaa myös turvallisuutta tiellä. Sen perusviimeistelytasossa on kaksi täysin uutta ja innovatiivista turvallisuusteknologiaa: Tieliikenteen suojaus ja kyky jarruttaa automaattisesti, kun se kohtaa vastakkaisesta suunnasta tulevan ajoneuvon. Toinen loistava ominaisuus on kaupunkiturvallisuus, joka käyttää tutka- ja kamerateknologiaa ja havaitsee, jos edessä on mitään esteitä, kuten eläimiä, muita autoja tai jalankulkijoita. Kuljettajaa sitten varoitetaan, jos törmäys tapahtuu ja jos he eivät reagoi ajoissa, kaupunkiturvallisuus ottaa ajoneuvon haltuunsa. Se jarruttaa automaattisesti, näin estäen, välttäen tai lievittäen mahdollisen törmäyksen, jopa yöaikaan.

Uuden Volvo XC90:n viimeistelytaso

Uusi Volvo XC90 tulee bensiini- ja dieselversiona, yksinomaan uudella, 2-litraisella ja nelisylinterisellä Drive-E moottoreilla, jotka erottuvat huippusuorituskykynsä ja todella matalan kulutuksen ansiosta. Hevosvoima alkaa 190:sta hv:sta ja nousee jopa 400:taan T8-hybridiversiossa. Kun tulee hevosvoimaan, uusi Volvo XC90 alkaa alun perin kahdella viimeistelytasolla: diesel D5, 225 hv ja bensiini T6, 320 hv. Tätä seuraa Petrol T5, 254 hv ja sitten tulee huippu, hybridiversio T8 tai rinnakkaisversio, jossa on yhteensä 400 hevosvoimaa. 318 hv:tä tulevat bensiinimoottorista, joka antaa energiaa eturenkaisiin ja 82 hv:tä sähköisestä moottorista, joka on vastuussa voiman jakamisesta takaosaan. Uudessa Volvo XC90:ssa on neljä eri versiota ja viimeistelytasoa. Nämä alkavat erittäin hyvin varustetusta Kineticista, jota seuraa jopa rikkaampi Momentum. Huippuna, jolla on sama hinnoittelupolitiikka, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: Inscription noille, jotka pitävät enemmän ylellisyydestä autossaan, ja R-Design noille, jotka haluavat autolleen sporttista luonnetta. Tarkemmin, suositumpi ostajien keskuudessa Volvo XC90:n suhteen on Momentumviimeistelytaso, joka sisältää melko pitkän listan teknisiä määrittelyjä ja ominaisuuksia, sen lisäksi mitä odotat löytäväsi luokkaansa kuuluvasta premium-mallista. Jotkut näistä ovat seuraavat: hytin selkeässä, nykyaikaisessa muotoilussa on loistavia yksityiskohtia, intuitiivisen teknologian ohella, joka pitää sinut yhteydessä maailmaan ja viihdyttyneenä samaan aikaan. Ulkopuolella on ominaisuuksia, kuten kevytmetallivanteet ja täydet LED-ajovalot, jotka edistävät hienostuneen voiman ja ylellisyyden kuvaa. Kaikissa näissä asioissa ja monissa muissa uusimmissa teknologioissaan ja vaivattomasti suunnitellussa, Volvo XC90 on paras maastoauto.

Uuden Volvo XC90:n viimeistelytaso